dimarts, 6 de març del 2012

La XIV Marxa a Peu es reafirma un any més.

Bé, ja ha passat... Aquest any ha sigut tot un èxit. Ens va fer un dia especialment bo, i la gran quantitat de participans que hi havia, tant de la Marxa a Peu com de la No competitiva feien que a la Plaça de la Font de Borriol hi hagués un "ambientasso". Com ja sabeu, aquest any la Marxa s'estrenava com a component del VI Circuit Diputació Provincial de Curses per Muntanya puntuable per a la  I Challege de Curses de Muntanya Diputació de Castelló.

Esta colorida eixida va derivar en una competició on els grans van treure les dents fins al final, i en una Marxa no compettiva en la que es va poder veure, a més de gent caminant, gent que corria.
Així , amb el bon dia que va fer, una eixida i entrada molt ben amenitzades, va passar una Marxa a Peu més, aquest any amb més de 800 corredors.

Javier Triguero, de Trail Running Cuenca, va creuar la línia de meta amb 1:54:33, quedant el primer classificat absolut de la prova. En segon lloc va entrar Remigio Queral amb només 10 segons de diferència.

Noemí Bachero va entrar per l'arc de meta en 2:19.01 superant el récord de la prova en 2 segons. I darrere d'ella amb 2:27:09 va entrar Esther Catalan, del C.A. Onda.

I del locals parlarem, perquè hem de donar l'enhorabona a Jose Valls i a Joan Bellés, els dos corredors del Club i que van fer uns temps molt bons. Jose va ser 6è de la Classificació absoluta amb un temps de 2:03:58 i Joan Va quedar 12 absolut i tercer local amb un temps de 2:07:55, uauuuu!!! Així que enhorabona als dos! Esperem que aquest triomfet vos motive bona cosa.