dimecres, 7 de març del 2012

Julia, una gran campiona.

Bé, de mica en mica, aquesta gent de la Pedrera va fent i va deixant rastre per allà on passen. El passat diumenge, mentre a Borriol es cel·lebrava la Marxa a Peu, Juan Carlos i Julia van disputar a I Carrera per Muntanya "Sierra de Callosa, Cox i Redovan", l'última prova puntuable per a Campionat de la Lliga Valenciana de Carreres per Muntanya. Aquesta prova es va caracteritzar per la seua tecnicitat. 22 km amb 1600 metres de desnivell possitiu i un terreno poc agrait i segons ells molt molt dur. Una passada que només els més forts poden superar amb dignitat. Es veu que a Julia li van molt bé les pujades! A pesar del que ella diga, ens ha demostrat un cop més que és una gran corredora i que està plenament en forma. Va fer un temps de 3:57:21 i en la posició general femenina va fer setena.
Hem de donar-li l'enhorabona als dos. A Juan Carlos per classificar-se entre els 20 primers, que era el seu objectiu, i a Julia pel seu pòdium com a 2a Veterana del Campionat de la Lliga Valenciana de Carreres per Muntanya.
També li donem l'enhorabona a tots els altres participants,i a Silvia Sos, gran amiga del Club i que va fer primera en la seua categoria.



Qui serà el proxim?

1 comentari:

  1. Muchas gracias por esta publicación. La verdad es que estoy contenta, no me había planteado hacer la liga pero como iba Juan Carlos allá que me fui. Y como la veteranía es un grado (je, je) pues hice 3ª veterana en la primera prueba (Xorret de Catí), 2ª en la segunda prueba (La Vall d'Uixò) y 2ª en la tercera prueba (Callosa de Segura), quedando finalmente 2ª veterana en la liga. Estoy contenta, poco a poco se van calentando esos motores que quedan dormidos con las lesiones.
    Juan Carlos me pide que os haga una aclaración. No ha acabado entre los 20 primeros de la general (eso es mucho pedir) , ha acabado el 15 de veteranos y el 47 de la general.
    Muchas gracias de nuevo.
    Julia

    ResponElimina