dilluns, 26 de setembre de 2011

El pas de La Pedrera per la III Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord

La tercera edició de la Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord va arribar a la seua fi ahir diumenge a Vilafranca amb la seua 14 edició de la Cursa per Muntanya Entreparets.
Amb vuit variades cites repartides entre algunes de les localitats més emblemàtiques de la província (Atzeneta,Vall d'Alba, Benassal, Morella, Serra Engarceran, Vistabella, Catí i Vilafranca), la lliga ha tingut molta acceptació entre els aficionats a les curses de muntanya.
El Club Muntanyer la Pedrera també ha tingut una representació important i hi ha deixat testimoni de la seua presència amb un molt bon resultat.
La lliga constava de vuit curses. Per a considerar "finisher" a un participant, aquest ha hagut de córrer almenys en cinc de les proves. En aquest cas, la representació dels socis  en la totalitat de la Lliga ha sigut majoritàriament femenina. Tenim unes dones valentes! Sense oblidar-nos tampoc de la participació masculina en alguna de les curses (César, Rafa, Ivan, Joan, Israel...)
Les finishers de la Pedrera han demostrat la seua constància i el seu esforç al llarg de la temporada, així Priscila, Núria, Tonica, Sonia i Silvia poden estar contentes d'haver acabat la seua temporada corredora amb molt bones sensacions. Per què? Perquè estem de cel·lebració.

Dues de les corredores del C.M. la Pedrera han fet PÒDIUM en la classificació general de la III Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord.

Tonica Pallarés ha conseguit un tercer lloc de la classificació general en la categoria de Veteranes B. Un lloc per al que ha suat i ha lluitat cursa rere cursa, i que s'ha guanyat amb molt d'esforç.


Sonia Escuriola ha fet segona de la classificació general en la categoria Senior femení. Amb aquestes paraules ens ha descrit les seues vivències: "ha sigut una lliga molt bonica pel tipus de curses que hi han, però també molt difícil ja que cada dia hi ha més nivell i és molt complicat pujar al pòdium. Però jo he fet el que he pogut en cada cursa i ho seguiré fent perquè açò és el que m'agrada, amb el que disfrute cada dia, és la meva vida!!!"
 
I per últim, cal felicitar també a Sivia Sos , que ha quedat primera de la cassificació general en la categoria Senior femení, i encara que corre en l'equip de Mur i Castell, és una socia molt estimada i valorada del Club muntanyer La Pedrera de Borriol


TONICA, SONIA i SILVIA:

ENHORABONA!!!! 

Us desitgem que gaudiu d'aquest triomf  tan ben merescut i que seguiu tan valentes per mooooolt de temps!!! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada