diumenge, 25 de setembre de 2011

DINAR de BENVINGUDA a la nova temporada

Avui el Club Muntanyer la Pedrera de Borriol ha donat la benvinguda al nou any cel·lebrant un dinar amb tots els socis que s'han volgut pujar al carro d'este club que any rere any demostra la seua passió per la muntanya, l'esport i la bona companyia.
I per fer honor als principis, de bon matí, alguns hem quedat a la Font per anar a fer una volteta per camins, sendes i ermites, i així guanyar-nos el dinar. Hi havia qui corria, hi havia qui corria un poquet més, també estava el que anava allà davant i feia totes les pujades corrents, el qui suava més i el qui suava menys. També estaven els que anaven ofegats intentant seguir el ritme dels més forts, els que caminaven i els qui conduien els cotxets dels qui encara no poden anar amb el seu propi peu. Un ventall d'esportistes i caminers il·lusionats amb dues coses en comú.: la muntanya i les ganes de fer pinya.

I així poquet a poquet i amb les cametes treballades, hem fet cap al de Miguel: iep! cervessa, papetes i ....mojito! xa tu, des de que vam anar a Andorra  pareix que el mojito comença a ser habitual entre alguns... i és que després de patir un poquet també toca donar-li un capritxet al paladar, no?


Però bé, mentre alguns estem a la terrasseta, hi ha qui ja se n'ha anat a preparar el dinar. I que hi ha de menú?

 De primer picoteo: coques, amanides, papes... I després? Els plats forts: paella i arròs negre, mmmmm que bo! I els cuiners? Ja els veieu a la foto. El cuiner Sergio s'ha encaregat de fer l'arròs negre i les cuineres Luz i Salomé han fet la Paella, amb la col·laboració de les  i els talladors de verdura i les amanidors dels ingredients. El resultat: taxaaaaaaaanaaaaan!!!!!


La pinta que tenen no enganya. Realment estaven "amuntó" bones. Enhorabona als cuiners!!! Plats a taula, s'ha fet el silenci. Hi havia molta fam i hem devorat. El dinar s'ha anat construint de batalletes que contava algú, d'una tele en la que altres seguien als seus ciclistes favorits,de riures, anècdotes, nous projectes, tonteries, i que no falte a la descripció la coca de xocolate de postre.
 
Amb tot això hem donat la benvinguda a la nova temporada, una temporada que es caracteritzarà per les noves cares que estaran al front de la Junta després de les properes eleccions del Club. Esperem que siga un bon any carregat d'energia renovada, feina ben feta i sobretot de muntanya.
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada