dilluns, 4 de juliol del 2011

Skymarathon Vallibierna 2011

Els casporros del Club Muntanyer La Pedrera han viatjat  aquest cap de setmana al Pirineu de Lleida, a Vilaller, per participar en la Skymarathon Vallibierna, Campionat d'Espanya individual i per seccions autonòmiques i prova que l'any que vé formarà part dels Sky Games 2012 Campionat Mundial que es celebraran en aquesta localitat lleidatana.Una prova de 42 km i 3000 m de desnivell possitiu.

En arribar a Vilaller ens vam trobar en un ambient ple de corredors de tot l'estat espanyol, molta cara coneguda de la província de Castelló entre ells els atletes de la Selecció valenciana. Un mercat de cames corredores i màquines de l'esport que no et deixava temps per avorrir-se mirant. Allí els casporros van replegar els dorsals i van xarrar en uns i altres.

El dia de la prova Vilaller va amanéixer amb mal temps: el cel tapat, algun que altre trò i també algun raig que realment donaven por. Aquest fet va fer que la organització decidís canviar el recorregut i retrassar la sortida dels corredors una hora. Així la cosa canviava molt: el recorregut s'escurçava a 21km i el desnivell possitiu a 1300. Un canvi molt gran que els casporros no van rebre amb massa entusiasme. Ells havien anat a donar-ho tot en 42 km i bé, tots van coincidir en què 21 km era una distància per anar massa ràpid i no de resistència. Però no es podia fer res, així que resignats però contents, van fer marxa.

Així Jorge, Lluís, Ivan, Israel i Paco van anar arribant a la línia de meta amb molt bona cara i molts bons temps. Cadascú a la marxa que va creure convenient vistes les circumstàncies. Mig en broma mig en serio tots parlaven de la sensació que si la cursa hagués estat més llarga hagués "corregut la sang".